• Modele unghii urate

   


  Toată Lumea ţine la Unghii indiferent că este vorba despre femei sau bărbaţi. Unghiile… Eu cred ca manichiura e Cartea de vizita a unei femei. Unghiile mele de exemplu nu cresc, iar daca se intampla sa creasca 2 cm se exfoliaza, ASA ca de 2 Ani IMI Pun Unghii faux cu gel si tipsuri… le Tin CAM 3 Luni (timp in care MERG la intrétinere DIN 2 in 2 saptamani) si o luna FAC pauza, pentru a se regenres ALE Mele, le DAU cu déjeuné de intarire, hidratare, etc, dupa Care IMI aplic IAR… Si sunt foarte multumita. Este important sa gasesti si locul potrivit unde sa TI le aplici, gelul folosit… CEEA ce e foarte ieftin, nu e neaparat si foarte bun, la fel ca si CEEA ce e foarte scump, nu e neaparat si de calitate! Unghiile tari sunt rezistente. -Unghiile Lungi şi chiar şi cele Medii se vor îndoi inevitabil. Flexibilitatea este factorul Care le ajută să reziste la rupere, o unghie tare daca se îndoaie se va Rupe. Modelele de Unghii sunt un aspect important pentru fiecare femeie în parte. Care mai de soins ISI da cu presupusul.

  PANA si Lacul de Unghii afecteaza unghia, nu s-a inventat Inca produse bio DIN Gama asta, Dar mintiti-va in continuare. Degeaba va bateti cu pumnii in piept. Unghiile tehnice Arata altfel decat o manichiura Clasica. Vin si cu argumente: toate unghiile au aceeasi forma + Marime vs Unghii Naturale: una mai SCURTA, una mai lunga, una mai rotunjita; durata manichiurii tehnice max 2-3 ore o Data la 3-4 SAPT vs durata manichiurii clasice 1-2 Ore de 2-3 ori PE saptamana. manichiura nivelata, stralucitoare, ingrijita vs Oja in damburi, denivelari, lac Sarit, pierderea luciului. = > in concluzie: o manichiura ingrijita tot timpul sau ascunde-TI mainile tot timpul. bblusha1986 « eu cred ca manichiura e Cartea de vizita a unei femei »-mai sa fie, Dar ce, ITI Scrii adresa pe ele? :) ) Oxana « puneţi-vă Unghii false, merită »-spune-ne si la ce te ajuta daca tot le recomanzi Nicoleta « a-si Dori eu niste parere (Tin sa va Anunt ca am si diplôme) »-tie ITI trebuie Putina Gramatica, nu Unghii false. Curiozitatea e la ce ai diplôme lol Sorina « Sfatul meu e sa nu creati dependenta DIN unghiile tehnice »-vorbim de Unghii, sau de droguri? de ASA dependenta nu am auzit Aneta « eu nu stiu ce sa fak am 15 Ani si vreu sa-mi Pun Unghii cu gel »-eu zic sa te duci la Scoala mai bine, AIA sa « Faki » cineva « Unghiile tehnice Arata altfel decat o manichiura Clasica. Vin si cu argumente: toate unghiile au aceeasi forma + Marime vs Unghii Naturale: una mai SCURTA, una mai lunga, una mai rotunjita « -tu ai unghia falsa de la degetul Mare de aceeasi forma si Marime ca CEA de la degetul MIC? Wow….

  cred ca Arata penibil, Dar probabil tu insati esti penibila si tu:))) in concluzie sunteti niste rogner cu unghiile voastre cu tot haha unghiile trebuie lăsat Naomi zile PE săptămână fără ojă ca să respire. -Unghiile respiră la fel de mult ca un cauciuc de maşină. Ele sunt moarte. Patul unghiei, matricea şi Cuticula (Eponychium) sunt ţesuturi VII şi nu trebuie Lezate în niciun fel. Unghiile trebuie ţinute lăcuite (Dar trebuie aplicată bază Întotdeauna) iar Cuticula hidratatürk ă şi masată. Oja menţine unghiile hidratate PE dedesubt şi le protejează de exfoliere. AM, Unghii false timp de 2 Ani si mi le-am facut la salon performant, INSA cu toata TEHNICA sau priceperea Doamnelor de acolo, mi-am distrus unghiile. Nu recomand Nimanui sa le aplice, indiferent de STArea unghiilor Naturale. ALE Mele erau atat de distruse INCAT Aplicarea ojei sau a tratamentului PE unghia naturala IMI provocations o durere ingrozitoare si a trebuit sa Tin unghia curata cateva Luni bune.

  Abia dupa un an de zile pot sa zic ca unghiile ISI revenisera Cat de cat la normal. trebuie sa ai mai mult de 11 Ani ca sa faci Cursuri? si unde se pot FAC aceste Cursuri? Buna si unghiile false trebuiesc sa fie aplicate bine ca daca nu ne trezim cu ELE in vasul cu mancare si trebuie sa te si inveti cu ELE deoarece sunt corpuri straine si la doar o simmpla Lovire facem cu Nerviens daca ne lovim sunt si ELE bune dar nu PT toata lumea eu sunt ADEPTA unghiilor Naturale daca sunt ingrijite sunt foarte frumoasde uite si eu navigand pe net am gasit un curs gratuit de manichiura Care e valabil pt toata Tara PT inscriere Clik aici http://unghiidevis.webs.com si eu am Unghii false DIN gel si tot cu asta ma ocup.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Viadeo